Achtergrond


Frank_Spronk

Frank Spronk oprichter Impro Marketing

 

In de afgelopen 21 jaar heeft Frank Spronk veel ervaring opgedaan in (online) marketing en productmanagement.

Door het vervullen van een groot aantal functies in organisaties als Philips en Kijkshop is het vermogen ontstaan om vanuit een theoretisch plan de vertaalslag te maken naar de praktijk met resultaat tot gevolg. Afgelopen 7 jaar is daar internet als hoofdingrediënt voor marketing bijgekomen en is hij zich verder gaan specialiseren in online marketing.

Online marketing

In 2008 is Impro Marketing van start gegaan waarbij de focus gericht is op het bouwen van (product) promotie campagnes, websites en internetwinkels. Met het inmiddels opgebouwde netwerk van vaste partners voor specialistische taken kunnen wij online marketing projecten van A tot Z uitvoeren.

In 2012 zijn wij begonnen met het ontwikkelen van een standaard programma voor online marketing en tevens het overdragen van online marketing kennis en vaardigheden aan de opdrachtgever. Dat laatste lijkt niet logisch omdat daarmee wij onszelf overbodig maken maar in de praktijk blijken veel bedrijven de behoefte te hebben om zelf geen aparte online marketeer in dienst willen nemen maar wel meer online marketing kennis in huis te hebben.

In 2014 hebben wij een aantal stappen gezet om verder te kunnen groeien zoals het aangaan van meer partnerships om de capaciteit te vergroten en een standaard protocol ontwikkeld om de kwaliteit van projecten voor alle klanten op hoog niveau te houden. Daarnaast hebben wij onze holistische visie op internet verder kunnen uitwerken in een eenvoudig model naar onze klanten toe.

Google Partner

Wij weten dat kennis over internet snel veroudert en helpen graag dit op peil te houden met de voor u meest geschikte online marketing methoden.
Zo zijn wij gecertificeerd partner van Google zodat wij vanuit Google ondersteuning ontvangen voor het up to date houden van onze kennis. Dit Google certificaat hebben wij behaald door te slagen voor de verplichte examens (basiskennis en specialistisch) en dit ieder jaar opnieuw te doen.

Wij gebruiken een vast netwerk van partners voor specialistische werkzaamheden zoals het programmeren van sites of inrichten van servers. Als opdrachtgever hebt u alleen contact met één vast aanspreekpunt, wat wel zo praktisch is.

Vraag een Website Check aan zodat wij kunnen zien of wij u kunnen helpen.

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!