Een nieuwe werkplek

crown business centerHet afgelopen jaar heeft Impro Marketing verschillende keren gebruik gemaakt van de faciliteiten van het Crown Business Center Aeroparc in Rijen. Zo heeft hier de workshop “Internetbouwstenen” plaatsgevonden op 9 april. Ook voor andere gelegenheden zijn er ruimtes gehuurd in deze inspirerende omgeving. Het is echter ook mogelijk om in het Crown Business Center Aeroparc een kantoorruimte te huren. Je voelt het wellicht al aankomen; dat heeft Impro Marketing gedaan!

We zijn verhuisd en vertellen je hier graag meer over, klik hieronder op “Lees verder” om meer te lezen over onze nieuwe locatie en de mogelijkheden die deze locatie biedt.

De nieuwe locatiecrown business center 2

Sinds 1 oktober 2015 is Impro Marketing gevestigd in het Crown Business Center Aeroparc. Ons nieuwe adres is Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen. Met verschillende vergader- en presentatieruimtes, een centraal secretariaat en een café waar je heerlijk kunt lunchen een ideale locatie. Voor Impro Marketing biedt deze kantoorruimte allerlei mogelijkheden. De mogelijkheid om klanten en partners in een mooie ruimte te ontvangen, om geïnspireerd te raken door de andere ondernemers en bovendien om Impro Marketing verder te laten groeien.

De ene verandering legt altijd de grondslag voor de verandering die erop volgt

Deze nieuwe locatie bood ook een mooie kans voor een andere verandering binnen Impro Marketing. Namelijk een uitbreiding van het bedrijf door het aannemen van een nieuwe medewerkster. Op deze manier kan Impro Marketing de huidige klanten nog beter helpen, meer kwaliteit leveren en verder groeien.

Geïnspireerd raken op onze nieuwe locatie

Ben je benieuwd naar onze nieuwe locatie en wat Impro Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Op woensdag 9 december organiseren we een workshop “Internetbouwstenen”. Tijdens deze workshop wordt er uitgelegd wat de bouwstenen zijn voor een goede online vindbaarheid. Iets voor jouw bedrijf? Houdt deze blog in de gaten en lees hier meer over de workshop.

Frank Spronk

Sinds 1992 werkzaam in marketing en nog steeds gefascineerd door wat de essentie is van een succesvol product. Door internet is de wereld afgelopen jaren erg veranderd en door met die veranderingen mee te gaan en te verdiepen in online marketing blijft het een enorm interessant vak.

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!