Website Natuurlijkgilzerijen.nl

Vanuit Natuur- en Landschapsvereniging Gilze en Rijen ontvingen we het verzoek voor het maken van een WordPress website. Deze non-profit organisatie wilde hun bestaande, maar gedateerde, website in een nieuw jasje steken en klopte daarom bij ons aan.

Bij Impro Marketing houden we wel van vernieuwingen en nieuwe plannen! We hielpen de vereniging dan ook graag bij het inrichten van het nieuwe platform.

Natuur- en Landschapsvereniging Gilze en Rijen

Informatieve website

Het doel van de website is om de leden van de natuurvereniging te informeren over nieuwtjes, activiteiten en projecten. Ook wordt er via dit medium een podium gegeven aan natuurkenner Will van Riel, die iedere drie weken een column schrijft over zijn groene ervaringen.

Responsive design

Een van de wensen voor de nieuwe website was dat deze ook op een mobiele telefoon beschikbaar moest zijn en daarom werd er gekozen voor een responsive website in WordPress.

Bij de overgang naar een andere omgeving hoort ook nieuw design. Omdat de Natuur- en Landschapsvereniging een eigen natuurfotograaf heeft, hadden we de beschikking over een hele serie prachtige natuurfoto’s! Dit was echt een cadeautje voor de vormgeving, want hiermee konden we een geheel eigen look & feel voor de website creëren.

 

 

 

Wordpress training

Contentmigratie

Voor de nieuwe site hoefden er geen nieuwe functionaliteiten ontwikkeld te worden, wat de implementatie vereenvoudigde. Wel bevatte het oude platform veel informatieve content, die wij voor hen naar de nieuwe WordPress omgeving gemigreerd hebben.

WordPress training en onderhoud

De vereniging is continu in beweging, want de natuur verandert immers het hele jaar door. Om nieuwtjes en actualiteiten direct zelf online te kunnen zetten, maar tevens een consistente paginaopmaak te kunnen waarborgen, hebben wij in WordPress een aantal templates opgemaakt.

Zo kunnen de leden van de vereniging de website zelf eenvoudig actueel houden en tegelijkertijd unieke content creëren.

Het gehele project sloten we af door een aantal leden een training WordPress te geven en hen wegwijs te maken in de nieuwe omgeving. In een middag tijd leerden zij o.a. hoe je pagina’s, berichten, media en links kunt aanmaken en gebruikers kunt toevoegen.

Trots op het resultaat

Wij hebben met veel enthousiasme gewerkt aan de nieuwe website voor Natuur- en Landschapsvereniging Gilze en Rijen en de oplevering hiervan vond binnen de afgesproken termijn plaats. Maar het belangrijkste van het hele project vinden we dat onze klant heel tevreden is met het resultaat.

Wil jij ook een nieuwe WordPress website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!