Autoriteit


Autoriteit

Ieder persoon of bedrijf heeft een reputatie. Ook een internetsite heeft een reputatie. In de echte wereld kun je autoriteit opbouwen en een goede reputatie opbouwen door aanbevelingen van anderen. Op internet worden deze aanbevelingen gevormd door links van andere websites.

Online autoriteit opbouwen door relevante links te verzamelen

Maar een andere  website zal niet zomaar een link plaatsen. Daarvoor zult u iets waardevols moeten presenteren waardoor een andere site vindt dat een link plaatsen iets toevoegt voor de bezoekers aan hun website.
Afhankelijk van de branche en de doelgroep kunnen dit allerlei zaken zijn. Denk aan kennis in de vorm van informatiedossiers of bijvoorbeeld geld door korting te bieden. Het beste is natuurlijk als uw product of dienst zelf ook veel aantrekkingskracht kan uitoefenen.

Wij kunnen u helpen uw autoriteit te vergroten door op zoek te gaan naar website die bij u passen. Ook een onderzoek naar uw concurrenten kan helpen uw profiel te verbeteren.
Het gevolg van een grotere autoriteit zijn meer bezoekers naar uw website, direct via de links maar ook omdat uw website beter gaat presteren in de organische zoekresultaten.

 

autoriteit

d.m.v. de gratis Website Check

autoriteit

d.m.v. de online marketing masterclass

autoriteit

Bel ons voor directe hulp!

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!