Techniek & Design


website laten makenIs uw huidige website aan vernieuwing toe? Wilt u een mooie, vindbare website laten maken die gemakkelijk te beheren is en aansluit bij uw bedrijf? Impro Marketing helpt u graag hierbij. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies wat belangrijk is bij het maken van een website. Wij zorgen ervoor dat de techniek zo in elkaar zit dat uw website optimaal gevonden wordt door uw klanten. Bovendien verzorgen we een design dat aansluit bij uw bedrijf en past bij de huidige trends.

Impro Marketing zorgt ervoor dat uw website:

  • Een mooi design heeft, dat aansluit bij uw bedrijf
  • Technisch goed in elkaar zit
  • Zo ingericht is, dat deze goed vindbaar is voor zoekmachines
  • Gemakkelijk te beheren is, zodat u zelf veel kunt aanpassen

Hierdoor wordt uw website een middel om nieuwe klanten aan te trekken, om zo uw doelen te behalen. Wilt u een product of dienst verkopen? Of via de website een beeld schetsen van uw bedrijf? Wij ontwikkelen een website die aansluit bij uw doelstelling en zorgen dat de bezoekers tot actie over zullen gaan. Impro Marketing heeft vele jaren ervaring met het ontwikkelen van websites in WordPress en webwinkels door middel van WooCommerce. Deze systemen zijn erg gebruiksvriendelijk en modulair in te richten. Op deze manier kunnen we altijd een website ontwikkelen die aansluit bij uw wensen.

Een website alleen is enkel niet voldoende. Om te zorgen dat u de juiste bezoekers trekt, nieuwe klanten aanspreekt en gevonden wordt door hen, is er meer nodig. Hiermee helpen wij u graag! Door middel van online marketing zorgen wij ervoor dat uw website de juiste resultaten oplevert.

Wilt u een website of webwinkel laten maken voor uw bedrijf? Bel 013 – 302 9001 of neem contact met ons op voor meer informatie.

techniek en design

d.m.v. de gratis Website Check

techniek en design

d.m.v. de online marketing masterclass

techniek en design

Bel ons voor directe hulp!

 

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!