Oplevering Haagh-protection.com

DHaagh-protection.come afgelopen tijd is het wat stiller geweest op ons blog, maar we hebben zeker niet stil gezeten. Impro Marketing heeft recent de nieuwe website van Haagh Protection B.V. opgeleverd. Haagh Protection B.V. is specialist in het creëren van een veilige werkomgeving. Door middel van producten zoals doorlaatinrichting, anti-slip materiaal, veiligheidstanktrappen, markeringsproducten, stootbeveiliging en industriële afschermingen wordt een verbeterde industriële werkomgeving gecreëerd. De nieuwe website heeft een rustige, overzichtelijke, professionele uitstraling en biedt voor de bezoeker vele mogelijkheden. Het laatste nieuws is te lezen op de website, catalogi kunnen worden gedownload, referenties zijn beschikbaar en bovendien kunnen producten worden besteld.

Webshop

De webshop is verdeelt in zes categorieën waarin alle producten terug te vinden zijn. Bij ieder product is uitgebreide informatie te vinden en kunnen indien nodig de gewenste opties worden geselecteerd. Daarnaast zijn er verschillende keuzehulpen toegevoegd, om het juiste product te vinden voor iedere specifieke situatie. Ook zijn de mogelijkheden aangegeven voor het aanvragen van maatwerk oplossingen, voor afwijkende situaties. Op deze manier biedt de nieuwe webwinkel van Haagh Protection B.V. voor iedere klant de juiste mogelijkheden en informatie.

Tevreden klant

De medewerkers van Haagh Protection B.V. zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat van de website. De uitstraling past bij de identiteit van Haagh Protection B.V. en de webwinkel zorgt direct voor bestellingen. Remco van Beurden zegt dan ook het volgende over de nieuwe website:

We hebben sinds eind 2015 een prachtig vormgegeven website staan met een goed werkend webshopgedeelte erin verwerkt. Niet alleen het aantal aanvragen is stijgende, ook het aantal bestellingen is de eerste maand met meer dan 15% toegenomen. Een prettige en professionele samenwerking die ook nog eens zijn vruchten afwerpt… wat wil je nog meer?

We wensen Haagh Protection B.V. veel succes met de nieuwe website!

Haagh-protection.com shop

 

Frank Spronk

Sinds 1992 werkzaam in marketing en nog steeds gefascineerd door wat de essentie is van een succesvol product. Door internet is de wereld afgelopen jaren erg veranderd en door met die veranderingen mee te gaan en te verdiepen in online marketing blijft het een enorm interessant vak.

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!