Sander de Koning

Sander de Koning

Sander de Koning is geboren en getogen in het zonnige zuiden: Noord-Brabant. Graag rijdt hij op zijn motor of is hij aan het sporten. Ondanks dat Sander bezig is met zijn gezondheid, zegt ‘ie niet zo gauw ‘nee’ tegen een biertje.

Achtergrond van Sander de Koning

“Van jongs af aan heb ik altijd al ondernemer willen worden”, zegt Sander. “Ik stroomde daarom na het VMBO door naar de MBO-opleiding ‘Ondernemer Detailhandel’. Hiermee legde ik een goede basis voor een vervolgstudie op Avans Hogeschool in Breda, waar ik de opleiding Small Business en Retail Management volgde.”

De wens om ondernemer te worden werd werkelijkheid toen Sander op 19-jarige leeftijd een webshop oprichtte. “Na 3 jaar intensief bezig te zijn geweest om de webshop vindbaar te maken en veel te leren over online marketing, besloot ik om de webshop op te heffen. Ik vond online marketing zo interessant worden, dat ik hier dagelijks mee bezig wilde zijn.”

Na een stage in de online marketing en een Minor Digital Marketing ging hij op zoek naar een baan waarbij hij zich bezig kon houden met online marketing. Hij kwam terecht bij Frank Spronk, iemand die enthousiast is over marketing en ondernemen. “Ik heb in mijn functie als online marketeer in een korte tijd enorm veel van Frank geleerd!”

Groeien met Sander

De laatste jaren heeft Sander zichzelf ontwikkeld tot iemand die actief bezig is binnen Impro Marketing en zich inzet voor de klant. Hij geef niet graag op als hij ergens tegen aanloopt en wil dit dan koste wat het kost oplossen. Ook stelt hij zich flexibel op om mee te buigen met een organisatie en haar klanten. “Mijn ontwikkeling is zeker nog niet klaar: ik wil graag blijven groeien en ontwikkelen op het gebied van marketing totdat ik Koning Marketing ben!”, roept Sander trots.

Ontdekken met Sander

Naast het ontwikkelen van zijn kennis en kunde op het gebied van marketing, wil Sander ook graag ontdekken. “Hiermee bedoel ik niet alleen het verkennen van de wereld, maar vooral ook van tools die mij als online marketeer kunnen helpen de doelen te bereiken die wij samen met onze klanten hebben gesteld. Soms komen we tools en tricks tegen die we bij de ene klant wel kunnen toepassen, maar die bij andere klanten totaal niet werken. Maar dat is niet erg, want dan mogen we weer opnieuw op ontdekkingsreis!”, zegt Sander enthousiast.

Resultaten behalen met Sander

Van resultaten wordt Sander erg blij: “Ik krijg er een enorme kick van als wij een nieuwe website hebben gerealiseerd of projectdoelstellingen hebben behaald. Dit geeft mij een extra energie boost om nog eens dubbel zo hard te werken voor de nieuwe doelen die daarna weer gesteld worden!”

 

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!