Vraag een Website Check aan voor betere vindbaarheid


Wat is een website check?

gratis Website check door Impro MarketingDe website check is een gratis service van Impro Marketing waarbij de website van uw bedrijf geheel vrijblijvend wordt beoordeeld op een aantal punten. Daarnaast worden de grootste internet concurrenten in kaart gebracht en worden verbeterpunten meegegeven over hoe te groeien door middel van online marketing.

Vul het aanvraagformulier onderaan deze pagina in, zodat wij kunnen onderzoeken d.m.v. een gratis website check of het zinvol is om uw website te verbeteren met online marketing of bel naar +31 (0) 13 – 302 9001.

Een website check bevat de volgende onderdelen:

gratis Website check door Impro MarketingStap 1: Website doorlichten

Wij beoordelen uw website op een aantal punten, doen een SEO check en zullen aangeven wie uw 3 tot 5 grootste concurrenten op internet zijn. Er wordt onder andere gekeken of de techniek in orde is voor zoekmachines. Daarnaast wordt bekeken of de website responsive is (zodat deze mee schaalt met de afmetingen van een scherm, bijvoorbeeld bij bezoekers op tablet en smartphone). Verder wordt gekeken of de snelheid van de website optimaal is op alle apparaten. Bovendien wordt een SEO check gedaan, waarbij wordt geanalyseerd of uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Ten slotte worden nog een aantal andere factoren bekeken die samenhangen met de vindbaarheid van uw website.

gratis Website check door Impro MarketingStap 2: Gericht verbeteradvies

Nadat de benodigde informatie is verzameld, volgt hieruit een online marketing strategie. Er zijn vier Internetbouwstenen die samen zorgen voor een goede online vindbaarheid. Per bouwsteen zal een gericht verbeteradvies worden gegeven. Techniek & design, autoriteit, SEO en SEA zijn de benodigde bouwstenen voor een goede online vindbaarheid.

Wat houden deze termen in?

  • Techniek & design: hoe ziet de website eruit en wat is de techniek achter de website? Is de website gebruiksvriendelijk en kunnen robots van zoekmachine de site goed doorzoeken?
  • Autoriteit: net zoals in het echte leven, bouwt men ook online een reputatie op. Deze wordt versterkt door andere websites die een link naar uw website plaatsen. Op deze manier krijgt uw website meer autoriteit.
  • SEO: is uw website zo optimaal mogelijk ingericht om gevonden te worden via zoekmachines?
  • SEA: dit is betaald adverteren op internet. Dit kan op verschillende plaatsen, bijvoorbeeld via Google AdWords.

gratis Website check door Impro MarketingStap 3: Bevindingen bespreken

Natuurlijk bespreken we met u de bevindingen betreffende uw website. We beantwoorden graag alle vragen die u heeft. Dit gebeurt door middel van een telefonisch consult van 30 minuten. Dit alles is gratis en geheel vrijblijvend, er zitten geen enkele verplichtingen aan verbonden.

Wat kan Impro Marketing voor u betekenen naast de website check?

Daarnaast kunnen wij vanuit Tilburg nog andere onderzoeken op het gebied van online marketing uitvoeren zoals een zoekwoordenonderzoek of een uitgebreid concurrentie-onderzoek, dit is echter niet gratis. Voor de tarieven kunt u het beste even bellen naar 013 – 302 9001.

Impro Marketing is gespecialiseerd in online marketing en gecertificeerd partner van Google. Deze certificering is toegekend op basis van een aantal criteria. Ten eerste behalen we ieder jaar opnieuw de examens die hieraan verbonden zijn. Daarnaast voldoen we aan de eisen die Google stelt met betrekking tot de kwaliteit van de accounts die we beheren en de eisen met betrekking tot de te behalen omzet.

Dankzij jarenlange ervaring in (online) marketing en productmanagement kunnen we u goed adviseren en helpen om meer potentiële klanten te bereiken. U kunt de ervaringen van klanten lezen om zo meer te weten te komen over de aanpak van Impro Marketing en hoe anderen de samenwerking ervaren. Vul hieronder het formulier in om geheel vrijblijvend een gratis website check aan te vragen voor uw website.


Vraag direct uw Website Check aan:

 

 

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!