Website Check


Wat is een website check?

gratis Website check door Impro MarketingDe website check is een service van Impro Marketing waarbij de website van uw bedrijf wordt beoordeeld op een aantal punten die essentieel zijn voor een goede vindbaarheid. Daarnaast worden uw grootste internet concurrenten in kaart gebracht en worden verbeterpunten meegegeven over hoe te groeien door middel van online marketing.

Vul het aanvraagformulier onderaan deze pagina in, zodat wij kunnen onderzoeken hoe zinvol het is om uw website te verbeteren met online marketing of bel naar +31 (0) 13 – 302 9001.

Een website check bevat de volgende onderdelen:

gratis Website check door Impro MarketingStap 1: Website doorlichten

Wij beoordelen uw website op een aantal punten, doen een SEO check en zullen aangeven wie uw 3 tot 5 grootste concurrenten op internet zijn. Er wordt onder andere gekeken of de techniek in orde is voor zoekmachines. Daarnaast wordt bekeken of de website responsive is (zodat deze mee schaalt met de afmetingen van een scherm, bijvoorbeeld bij bezoekers op tablet en smartphone). Verder wordt gekeken of de snelheid van de website optimaal is op alle apparaten. Bovendien wordt een SEO check gedaan, waarbij wordt geanalyseerd of uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Ten slotte worden nog een aantal andere factoren bekeken die samenhangen met de vindbaarheid van uw website.

gratis Website check door Impro MarketingStap 2: Gericht verbeteradvies

Nadat de benodigde informatie is verzameld en de SEO check is uitgevoerd, volgt hieruit een online marketing strategie. Er zijn vier Internetbouwstenen die samen zorgen voor een goede online vindbaarheid. Per bouwsteen zal een gericht verbeteradvies worden gegeven. Techniek & design, autoriteit, SEO en SEA zijn de benodigde bouwstenen voor een goede online vindbaarheid.

Wat houden deze termen in?

  • Techniek & design: hoe ziet de website eruit en wat is de techniek achter de website? Is de website gebruiksvriendelijk en kunnen robots van zoekmachine de site goed doorzoeken?
  • Autoriteit: net zoals in het echte leven, bouwt men ook online een reputatie op. Deze wordt versterkt door andere websites die een link naar uw website plaatsen. Op deze manier krijgt uw website meer autoriteit.
  • SEO: is uw website zo optimaal mogelijk ingericht om gevonden te worden via zoekmachines?
  • SEA: dit is betaald adverteren op internet. Dit kan op verschillende plaatsen, bijvoorbeeld via Google AdWords.

gratis Website check door Impro MarketingStap 3: Bevindingen bespreken

Als afsluiting bespreken we met u de bevindingen betreffende uw website. We beantwoorden graag alle vragen die u heeft. Dit gebeurt door middel van een telefonisch consult van 30 minuten. De kosten voor een website check bedragen € 195,-.

Wat kan Impro Marketing voor u betekenen naast de website check?

U kunt bij ons terecht voor Google Ads campagnes maar het beste zijn wij in het uitvoeren van een marketing project waarbij we alle internetbouwstenen gebruiken.
Ook bouwen wij websites in WordPress en webshops in WooCommerce en hebben wij ervaring met verschillende talen en Europese landen met E-commerce.
Daarnaast verzorgen wij ook traditionele marketing activiteiten zoals huisstijlontwikkeling, drukwerk, media inkoop, videoproductie en fulfilment services.

Dankzij jarenlange ervaring in (online) marketing en marketingmanagement kunnen we u goed adviseren en helpen om meer potentiële klanten te bereiken. U kunt de ervaringen van klanten lezen om zo meer te weten te komen over de aanpak van Impro Marketing en hoe anderen de samenwerking ervaren.


Vraag direct uw Website Check aan

 

 

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!