Website laten maken


website laten makenWilt u een nieuwe, mooie, vindbare website laten maken die gemakkelijk te beheren is? Impro Marketing helpt u graag hierbij. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies wat belangrijk is bij het maken van een website.

Impro Marketing zorgt ervoor dat uw website:

  • Een mooi design heeft, dat aansluit bij uw bedrijf
  • Technisch goed in elkaar zit
  • Zo ingericht is, dat deze goed vindbaar is voor zoekmachines
  • Gemakkelijk te beheren is, zodat u zelf veel kunt aanpassen
  • Een middel wordt om nieuwe klanten aan te trekken
  • Bijdraagt aan het behalen van uw doelen

WordPress website laten maken

Impro Marketing werkt graag met WordPress, om voor u een website te creëren die voldoet aan uw wensen. WordPress is een CMS (content management systeem) dat erg gebruiksvriendelijk is, zodat u eenvoudig uw website kunt aanpassen of uitbreiden. Wij zorgen er bovendien voor dat uw website responsive is, zodat deze goed wordt weergegeven op alle apparaten, zoals pc’s, tablets en mobiele telefoons. Wij zorgen er altijd voor dat uw website zoekmachine vriendelijk is en kunnen u ook helpen met de online marketing van uw bedrijf. Een website is namelijk pas het begin van uw online strategie, om ervoor te zorgen dat nieuwe klanten uw website bezoeken is meer nodig.

Met veel ervaring in het maken van WordPress websites, kunnen wij u advies geven voor een website die voor het beste resultaat zorgt. U krijgt altijd een design op maat, dat aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Er is veel mogelijk, van simpele websites tot uitgebreide webwinkels. Wij horen graag waar uw bedrijf behoefte aan heeft, samen met u bepalen we wat de meest effectieve opbouw van uw website is. Impro Marketing biedt altijd maatwerk, om voor u de juiste website te maken.

Webwinkel met WooCommerce

Naast websites is ook het laten maken van webwinkel mogelijk bij Impro Marketing. Wij werken hiervoor met WooCommerce, het meest populaire e-commerce platform. WooCommerce is een webshop platform voor WordPress. Net zoals WordPress is WooCommerce erg gebruiksvriendelijk en biedt u tal van mogelijkheden. WooCommerce is ook gemakkelijk in te richten zodat uw webwinkel en uw producten goed vindbaar worden voor potentiële klanten. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van SEO en Techniek & design, om uw webwinkel goed vindbaar te maken en te laten aansluiten bij uw huisstijl.

Wilt u een website of webwinkel laten maken voor uw bedrijf? Bel 013 – 302 9001 of neem contact met ons op voor meer informatie.

website laten maken

d.m.v. de gratis Website Check

website laten maken

d.m.v. de online marketing masterclass

website laten maken

Bel ons voor directe hulp!

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!