Website Oyu Pretty Beauty gelanceerd

In Breda zit sinds kort een nieuwe health & wellness salon, genaamd Oyu Pretty Beauty. Bij een nieuwe salon, hoort natuurlijk ook een nieuwe website! Deze is door Impro Marketing gemaakt en is te bekijken op www.oyuprettybeauty.nl. Het design, gemaakt door Jeroen van de Sande, geeft de website een frisse uitstraling en sluit aan bij de sfeer van de schoonheidssalon. Bij Oyu Pretty Beauty kun je terecht voor allerlei verschillende behandelingen. Van gezichtsbehandelingen tot behandelingen om af te slanken, bij Oyu Pretty Beauty is voor ieder wat wils.

Behandelingen

Ook de mannen worden niet vergeten. Voor mannen zijn er ook behandelingen te boeken, zoals de zogenaamde “Endermology” behandeling (die ook beschikbaar is voor vrouwen), voor zowel het gezicht als het lichaam. Endermology is een behandeling om de huid jeugdig, stralend en soepel te maken, zodat je er jonger uitziet.

Naast deze Endermology behandelingen worden ook gezichtsbehandelingen aangeboden voor verschillende huidtypen. Zowel voor de gecombineerde-, vette- en rijpere huid zijn speciale behandelingen opgesteld. Tijdens de sessies wordt gebruik gemaakt van een gezichts- en halsmassage, reiniging en extractie technieken. Naast het verbeteren van de huidconditie zorgen deze behandelingen ook voor ontspanning.

Oyu Pretty Beauty

De Oyu Pretty Beauty health & wellness salon is opgericht om de natuurlijke schoonheid van iedereen te onthullen. Ze bieden exclusieve schoonheidsbehandelingen aan, verricht door huidverzorgingsspecialisten die gebruik maken van de meest innovatieve apparatuur en geavanceerde producten ter wereld. Om dit alles te ervaren kun je terecht op Boschstraat 40a te Breda. De salon bevindt zich op een mooie locatie in het centrum, die gemakkelijk te bereiken is. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de tarieven, kun je terecht op de website!

Oyu pretty beauty

Wij hebben met veel plezier aan de website gewerkt en we hopen dat Oyu Pretty Beauty veel klanten mag verwelkomen in de salon!

 

Frank Spronk

Sinds 1992 werkzaam in marketing en nog steeds gefascineerd door wat de essentie is van een succesvol product. Door internet is de wereld afgelopen jaren erg veranderd en door met die veranderingen mee te gaan en te verdiepen in online marketing blijft het een enorm interessant vak.

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!