Workshop Internetbouwstenen 11 mei

Op woensdag 11 mei 2016 organiseert Impro Marketing een gratis online marketing workshop. Merk jij dat een website hebben alleen niet voldoende is? Wil je meer bezoekers aantrekken maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees verder over onze online marketing workshop, wellicht is het iets voor jou!

Impro Marketing is een online marketingbureau dat je kan helpen om de online vindbaarheid van je bedrijf te verbeteren. De basis waarmee we dit doen ligt in ons internetbouwstenen model. Dit model bestaat uit vier internetbouwstenen, die samen zorgen voor een goede online vindbaarheid. Techniek & design, autoriteit, SEO en SEA zijn deze bouwstenen. De gratis online marketing workshops van Impro Marketing zijn er om deze bouwstenen toe te lichten en om handvaten te geven hoe jij zelf deze bouwstenen goed kunt inrichten.

Heb je ooit gehoord van de termen SEO, SEA en autoriteit? Je hoort deze termen steeds vaker voorbij komen, maar wat houdt het eigenlijk in? Er is op internet zoveel informatie te vinden over deze internetbouwstenen, dat je niet meer weet waar je moet beginnen. Herkenbaar? De insteek van onze workshops is om hier wat duidelijkheid over te geven. Door middel van een laagdrempelige, gratis online marketing workshop willen wij je de handvatten geven om je bedrijf beter vindbaar te maken.

Theorie en praktijk

Workshop 9 december foto 2

Allereerst wordt tijdens de workshop een stuk theorie achter de internetbouwstenen besproken. Vervolgens wordt de theorie in de praktijk gebracht. Één van de deelnemers wordt als voorbeeld genomen en hiervan wordt de website uitgelicht. Voor deze website zal de gratis website check worden uitgevoerd en de resultaten hiervan worden besproken.

De website check is een gratis service van Impro Marketing waarbij de website van het bedrijf wordt beoordeeld op een aantal punten, de grootste internet concurrenten in kaart worden gebracht en verbeterpunten worden meegegeven over hoe te groeien door middel van online marketing. Aan de hand van deze website check wordt een plan opgesteld, waarbij activiteiten worden toegekend aan de vier bouwstenen. Op deze manier krijg je een beeld hoe de internetbouwstenen in de praktijk werken en hoe je hiermee aan de slag kunt. Wil je dat jouw website wordt uitgelicht tijdens de workshop? Geef dit dan aan tijdens je aanmelding.

Praktische informatie

  • Het programma voor de workshop ziet er als volgt uit:
    14.00 – 14.30 uur: Ontvangst in “de Wing”
    14.30 – 15.30 uur: Workshop in de “Alexander Bell”
    15.30 – 16.30 uur: Hapje & Drankje.
  • De workshop zal plaatsvinden in het Crown Business Center Aeroparc te Rijen, waar wij tevens sinds 1 oktober gevestigd zijn. Het adres is Ericssonstraat 2, 5121 ML te Rijen.
  • Deelname is gratis, er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 6 mei 2016 en kan via e-mail naar info@impromarketing.nl of via het formulier op de website.

Frank Spronk

Sinds 1992 werkzaam in marketing en nog steeds gefascineerd door wat de essentie is van een succesvol product. Door internet is de wereld afgelopen jaren erg veranderd en door met die veranderingen mee te gaan en te verdiepen in online marketing blijft het een enorm interessant vak.

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!