Workshop Internetbouwstenen 9 december

Impro Marketing organiseert op woensdag 9 december een workshop Internetbouwstenen. Tijdens deze workshop leer je hoe je website beter vindbaar wordt. Een website hebben is tegenwoordig namelijk niet meer voldoende, om gevonden te worden zijn er meer bouwstenen nodig. De vier internetbouwstenen worden uitgebreid besproken tijdens de workshop. Vervolgens wordt besproken hoe in de praktijk een online marketingproces eruit ziet en hoe de bouwstenen worden ingevuld. Impro Marketing kan helpen om de online vindbaarheid van je bedrijf te verbeteren. Een eerste stap daarbij is de deelname aan onze gratis workshop Internetbouwstenen op 10 december.

De internetbouwstenen

Techniek & design, autoriteit, SEO en SEA zijn de benodigde bouwstenen voor een goede online vindbaarheid. Per bouwsteen zal worden besproken wat het inhoudt, hoe deze bouwsteen kan worden gebruikt, tools die daarbij kunnen helpen en wat het werken aan deze bouwsteen zal opleveren.

Workshop 09042015 FS-small

In de praktijk

Tijdens de workshop zal een website van één van de deelnemers als voorbeeld worden uitgelicht. Voor deze website zal de website check worden uitgevoerd en de resultaten hiervan worden besproken. Dit is een gratis service van Impro Marketing waarbij de website van het bedrijf wordt beoordeeld op een aantal punten, de grootste internet concurrenten in kaart worden gebracht en verbeterpunten worden meegegeven over hoe te

groeien door het toepassen van online marketing. Aan de hand van deze website check wordt een plan opgesteld, waarbij activiteiten worden toegekend aan de vier bouwstenen. Op deze manier krijg je een beeld hoe de internetbouwstenen in de praktijk werken en hoe je hiermee aan de slag kunt. Wil je dat jouw website wordt uitgelicht tijdens de workshop? Geef dit dan aan tijdens je aanmelding.


Praktische informatie

  • crown business centerHet programma voor de workshop ziet er als volgt uit:

14.00 – 14.30 uur: Ontvangst in “de Wing”
14.30 – 15.30 uur: Workshop in de “Alexander Bell”
15.30 – 16.30 uur: Hapje & Drankje.

  • De workshop zal plaatsvinden in het Crown Business Center Aeroparc te Rijen, waar wij tevens sinds 1 oktober gevestigd zijn. Het adres is Ericssonstraat 2, 5121 ML te Rijen.
  • Deelname is gratis, er zijn geen kosten aan verbonden.

Frank Spronk

Sinds 1992 werkzaam in marketing en nog steeds gefascineerd door wat de essentie is van een succesvol product. Door internet is de wereld afgelopen jaren erg veranderd en door met die veranderingen mee te gaan en te verdiepen in online marketing blijft het een enorm interessant vak.

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!