Logo Web witte tekst

Waarom is alleen een advertentie maken niet genoeg?
Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw website gevonden gaat worden door (potentiële) klanten? Met jarenlange ervaring op het gebied van online marketing en online adverteren is Impro Marketing de geschikte partner om u hiermee op weg te helpen. 

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de online vindbaarheid van je website maar ook voor het succes van inline advertenties.

Wij hebben daarom een model ontwikkeld wat wij sinds 2012 succesvol toepassen bij alle bedrijven die online willen adverteren.

Tegelijkertijd wordt ook de vindbaarheid van de website verbeterd.

Wat is SEO?
SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en verwijst naar het optimaliseren van je website en inhoud om hoger te scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Als aanbieder van SEO-diensten kunnen wij je helpen om je website beter vindbaar te maken voor je doelgroep en je concurrenten voor te blijven.

Het optimaliseren van je website begint met een grondige analyse van je huidige website en inhoud, evenals de zoekwoorden en zinnen die relevant zijn voor je doelgroep en bedrijf. Vervolgens stellen we een strategie op om je website te optimaliseren, inclusief het optimaliseren van de technische aspecten van je website.

Creative light bulb with technology business network process diagram concept idea, Vector illustration modern template design

Wat is SEA?
SEA staat voor Search Engine Advertising en is een vorm van online adverteren waarbij je advertenties plaatst in zoekmachines zoals Google.

SEA stelt je in staat om advertenties te tonen aan gebruikers die zoeken naar specifieke zoekwoorden en zinnen die relevant zijn voor je bedrijf. Je betaalt alleen wanneer gebruikers klikken op je advertenties, waardoor SEA een kosteneffectieve manier is om verkeer naar je website te genereren.

Met onze expertise in SEA kunnen we ervoor zorgen dat je advertenties worden gezien door de juiste mensen op het juiste moment, waardoor je meer verkeer en potentiële klanten naar je website kunt leiden.

ADS Online is de methode om heel gericht online advertenties op uw klanten te richten en zo uw budget optimaal te benutten. 

Meer weten over ADS Online?

Maak een afspraak en bel 013 – 302 9001

Bekijk Impro Marketing op:

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13- 302 9001