Logo Web witte tekst

Over Impro Marketing

Impro Marketing werkt al jarenlang met vaste partners en medewerkers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
De partners worden ingezet om onderdelen van projecten uit te voeren.
Als opdrachtgever heeft u alleen contact met Impro Marketing, die bewaakt de kwaliteit van de projecten en de partners.

Management:

Frank Spronk

Wat zegt Frank Spronk over zichzelf? Impro Marketing is ontstaan vanuit de grote verandering in marketing in de afgelopen 10 jaar waarbij internet een centrale rol is gaan spelen in het oriëntatie- en aankoopproces van de consument. Binnen business tot business markten is deze verandering langzamer op gang gekomen maar ook daarvoor is het nu tijd om online marketing een vaste plaats te geven binnen de marketing activiteiten. Wij zijn er trots op dat de concepten die wij ontworpen hebben in de praktijk resultaten opleveren. En dat vanuit het holistisch idee dat alles draait om samenwerking om tot een geheel te komen, met onze partners maar vooral met onze klanten wat zorgt voor resultaat.

Wat zeggen anderen over Frank Spronk?
Frank Spronk is goed voorbereid en duidelijk. Perfectionist, structureel en ondernemend. Resultaat gericht. Zie beoordelingen op LinkedIn. Als hij de bal afspeelt is dat om anderen in een betere positie te laten scoren. Dat doet hij bij projecten voor klanten door zijn partners excellent werk te laten leveren en in het basketbal veld. Als DJ mixte hij al muziek aan elkaar, voor klanten combineert hij marketing technieken tot een succesvol geheel.

Contactgegevens: Frank Spronk
Telefoonnummer: 013 – 302 9001

Partners:

StrakPlan! | Webdesign, grafische vormgeving, drukwerk en fotografie

Wat zegt Strakplan over zichzelf? StrakPlan! biedt vele oplossingen op het gebied van webdesign, grafisch ontwerp en fotografie. Dus of het nu gaat om een nieuwe website of het verbeteren van een huidige website. Het ontwerpen van logos, huisstijlen, visitekaartjes, flyers, brochures en advertenties of om (product) fotografie.

Wat zegt Impro Marketing over StrakPlan?
Veel designers maken prachtige dingen maar vinden het moeilijk om commercieel te denken. Jeroen van de Sande begrijpt juist wel heel goed wat het doel is van een website, flyer of advertentie en sluit daar het design op aan. Daarnaast is Jeroen pragmatisch ingesteld zodat er snel een bruikbaar design op tafel ligt, en wij vinden zijn stijl fris en creatief. In zijn vrije tijd is Jeroen ook graag creatief bezig, fotografeert veel en speelt gitaar in een band. Zie ook de website van Strakplan voor een volledig beeld van zijn creatieve vaardigheden.

Contactgegevens: Jeroen van de Sande
Adres: Montfortanenlaan 110 – 5042 CX – Tilburg
Telefoonnummer: 06 -12 12 77 61
https://www.strakplan.nu

Streamliner | Techniek

Wat zegt Streamliner over zichzelf?
Streamliner is gespecialiseerd in het bouwen en configureren van websites en webwinkels op basis van osCommerce. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het content management systeem Modx, Joomla en WordPress. Deze Open Source pakketten zijn gratis beschikbaar, installatie en afstemming op eigen wensen vergen echter de nodige kennis en inspanning. Ik zie het als een uitdaging uw opdracht tot in de laatste details af te werken. Ik ondersteun de stichtingen Evenietsandersdaneenander en Horizontilburg en de Nederlandse Rett Syndroom Vereniging. Organisaties waar gedreven mensen actief zijn met hart voor de samenleving.

Wat zegt Impro Marketing over Streamliner?
Joop Ongenae zal niet rusten tot hij uw website 100% kan laten draaien. Zijn uitdaging ligt vooral in het verbeteren en efficiënter maken van websites, vandaar de naam Streamliner. Hij bijt zich vast in de materie om de beste oplossing te krijgen, maar weet ook wanneer een opdracht niet realiseerbaar is. Joop is no nonsens en to the point waarbij afspraken ook onder tijdsdruk nauwkeurig afgewerkt worden. De hele dag met code stoeien achter de computer vraagt om een uitlaatklep. Joop gaat graag fietsen en is een fervent windsurfer. Als vrijwilliger bij HC Tilburg levert hij een bijdrage aan de clubcommunicatie via “Narrowcasting”. Hij heeft grote belangstelling voor de ontwikkelingen op het gebied van een duurzame samenleving.

Contactgegevens: Joop Ongenae
Adres: Kinderdijkstraat 75 – 5045 PB – Tilburg
Telefoonnummer: 06 -2892 70 81
https://www.streamliner.nl

Bekijk Impro Marketing op:

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13- 302 9001