Logo Web witte tekst

Wat is APPsite?

Techniek

APPsite is een applicatie software die via internet beschikbaar is op elk device. Door middel van dezelfde techniek die wordt gebruikt voor het bouwen van websites is het mogelijk om altijd bij klanten in de buurt te zijn. De APPsite kan in combinatie werken met uw website, maar kan ook als losstaande APPsite worden ingezet. Met deze techniek is het voor ieder bedrijf mogelijk om in nauw contact te staan met klanten.

Features en functies

De APPsite beschikt over veel verschillende mogelijkheden en features waardoor ieder bedrijf zijn eigen gepersonaliseerde keuzes kan maken.
Door de APPsite is het mogelijk om klanten altijd te bereiken op elk device met de functies die beschikbaar zijn op het toestel.
Zo kunnnen Bluetooth en de camera worden gebruikt wanneer een gebruiker de Appsite opent via de mobiele telefoon.

Waarom een Appsite?

Direct in contact met klanten
APPsite is altijd dicht bij uw klant. Uw eigen APPsite is door de klant te gebruiken op elk apparaat van mobiele telefoon tot desktop. Op deze manier kunnen bedrijven altijd in nauw contact staan met hun klanten. Voor bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden om in de APPsite contact op te nemen met de klant. Denk hierbij aan push-notificaties en chat berichten. De APPsite biedt uitkomst aan bedrijven die voor een scherpe prijs een app willen hebben.

Features 
Doordat de APPsite vele features en mogelijkheden heeft is het voor ieder bedrijf een meerwaarde. Omdat de APPsite een app is met website bouwtechnieken is deze ook te vinden in de Google zoekmachine. Op deze manier scoort u ook op vindbaarheid en zullen er nog meer klanten uw website en app bezoeken.

Gepersonaliseerd
Elke APPsite is speciaal gemaakt voor uw bedrijf en het geeft de mogelijkheid om uw gepersonaliseerde boodschappen over te brengen naar huidige en potentiële klanten. Wilt u meer informatie of wilt u verder in gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Hoe werkt een Appsite?

Dichter bij de klant
Door de mogelijkheden die worden geboden kunnen bedrijven het contact met de klant verbeteren en zijn zij dichter bij de klant. Een bedrijf kan de APPsite inzetten om meer producten te verkopen, om de klant persoonlijk te benaderen, actuele informatie door te geven en nog veel meer om de betrokkenheid te vergroten.

Responsive en SEO-friendly
De APPsite wordt op het startscherm van de telefoon of tablet weergegeven en zo is een klant altijd maar één klik verwijderd van interactie met uw bedrijf op een apparaat dat altijd in de buurt is zonder dit via een appstore te installeren. Naast deze functie is de APPsite ook nog een website die gevonden kan worden op Google. Op deze manier bent u voor iedereen te vinden en loopt u ook geen potentiële klanten mis.

APPsite biedt diverse functies aan die op een ‘normale’ website niet mogelijk zijn. 

Meer weten over APPsite?

Ga dan naar: appsite.biz

Bekijk Impro Marketing op:

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13- 302 9001