Online Marketing Strategie en de Internetbouwstenen

online marketing strategie

 

Online marketing, een groot grijs gebied waar van alles over te vinden is op het internet. De ene goeroe beweerd dit, de andere dat. Maar welke Online Marketing Strategie werkt nu echt?

Nou, laten wij dan ook eens het een en ander beweren. Bij Impro Marketing hebben wij een bepaalde werkwijze en die werkt, echt!

Wij hanteren het door Frank Spronk ontwikkelde Internetbouwstenen model.

Emerce eDay Next Gen 2018

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie maar ook marketing, bezoeken wij onder andere regelmatig een beurs of event.

Deze keer bezocht ik voor de Emerce eDay Next Gen in Amsterdam. Op dit event waren sprekers aanwezig die werkzaam zijn bij een innoverend bedrijf, een succes case behandelen of vertellen hoe zij te werk gaan.

Masterclass Online Marketing 13 februari 2019

Op 13 februari 2019 organiseer ik weer een nieuwe Masterclass Online Marketing. Tijdens deze masterclass geef ik jou inzicht in de verschillende aspecten van online marketing.

Bestel hier de vouchers voor de Masterclass Online Marketing

Wat komt er aan bod?

We gaan het natuurlijk hebben over de vindbaarheid van jouw website op het drukke web. Ben jij je wel bewust wat er nodig is voor een goede website om vindbaar te zijn? En dat dit niet alleen draait om de juiste SEO maar ook  boijvoorbeeld op technisch gebied?
Ik werk met een aantal bouwstenen (SEO, SEA, autoriteit en techniek en design) om de perfecte online marketing neer te zetten. Ik geef je dus ook een kijkje in de keuken van Impro Marketing. Ook vertel ik meer over het maken van een marketingplan. Niet alleen het maken er van, maar ook wat het inhoud is en hoelang het duurt voor dat zo’n plan effect heeft op je resultaten.
Natuurlijk geef ik je ook een paar handige tools mee zodat je zelf je metingen kunt doen, een stappenplan kunt maken en krijg je de gelegenheid om je eigen case ter sprake te brengen.masterclass online marketing

Waarom is het verstandig om deel te nemen aan deze masterclass?

Laten we beginnen met dat je wellicht niet de volledige achtergrond kent van online marketing.
Wat houdt het in? Is het veel werk?
Kan ik het zelf of heb ik een professional nodig?
Op al deze vragen zal je tijdens de masterclass antwoord krijgen. Ik zal je wegwijs maken in online marketing.
Hoe maak je bijvoorbeeld een goed stappenplan?
Wat kan er mis gaan?
Na deze masterclass ga je in elk geval de deur uit met voldoende informatie over online marketing en hoe je het moet gebruiken. Dit is overigens ook terug te lezen in de recensies die eerdere deelnemers hebben geschreven.

Ben jij al overtuigd dat je dit niet mag missen?

Mocht je nog niet volledig overtuigd zijn, houd de website in de gaten voor de teaser van deze masterclass. Daarnaast zijn de kosten voor deze masterclass slechts €49,95 inclusief een hapje en een drankje na afloop. Er zijn maximaal 15 deelnemers zodat jouw eigen verhaal ook aan bod kan komen.
Hoef ik jou niet verder te overtuigen? Meld je dan nu aan!

Bestel hier de vouchers voor de Masterclass Online Marketing

Hoe zet je social media in?

Social Media marketing

Social media is niet meer weg te denken in ons leven. En inmiddels is het ook niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven.
Social media marketing is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor je branding en autoriteit.

Vandaag wil ik het hebben over hoe je social media het beste kunt inzetten voor je bedrijf. Hoe je social media moet aanmaken en instellen, sla ik even over. Ik ga er vanuit dat je al wel accounts hebt aangemaakt, alleen nog niet weet hoe je deze optimaal kunt gebruiken. Wil je weten hoe je je social media optimaal kunt inzetten? Lees dan snel verder!

Contact

Impro Marketing

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

+31 (0) 13 – 302 9001

error: Content is protected !!